WE MAKE YOUR BUSINESS GROW

Wij creëren toegevoegde waarde waardoor jouw business kan groeien. Of je nu een bestaande coach of consultant bent, directeur van een organisatie, een hr-adviseur of talentmanager, wij ondersteunen je in jouw succes door duurzame verbintenissen met je aan te gaan. Dat kan zijn omdat je de basisopleiding me4all® Talentscan hebt gedaan en wij je ondersteunen in de toepassing in je eigen werkomgeving. Of omdat de me4all® Talentscan onderdeel is van je bedrijfsvoering en wij daardoor als externe partner betrokken zijn.

“Ik krijg enthousiaste reacties terug van de teams en individuen die aangeven dat de me4all Talentscan zo’n goed beeld geeft van hun kwaliteiten, hun ontwikkelpotentieel en de patronen in het team. Wat krijg ik veel energie van het werken met individuen of een team, om te kijken naar zijn/haar of hun profiel en het verhaal erachter. Om vervolgens te zien dat de terugkoppeling vertrouwen geeft en richting aan groei en ontwikkeling.
Ik ben dan ook erg blij dat ik voor deze opleiding en verdieping heb gekozen.” (AG, Coaching & Advies)

“Het mooie van de me4all®Talentscan is dat het een relatief eenvoudige test is met een heel groot resultaat. In een korte periode hebben wij zicht gekregen op het beschikbare talent in onze organisatie. We gebruiken dit inzicht in verschillende combinaties, zowel op individueel, team- als organisatieniveau. Als gevolg daarvan is onze strategie hierop gebaseerd. De samenwerking met Gail kenmerkt zich door een warme betrokkenheid. Ik ben onder de indruk van de snelheid en voortvarende manier van werken maar vooral door haar enorme kennis.” (PK directeur Marketing)

Onze partners bevinden zich in Vlaanderen, Wallonië, Nederland, UK, USA en Australië. De online meting is beschikbaar in het Nederlands, Engels www.gailsgroup.com/english en Frans www.gailsgroup.com/français. Rapportages worden op maat gemaakt, aansluitend bij jouw eigen huisstijl, wensen en eisen. Wij werken met je samen en ondersteunen je waar nodig zodat je met plezier en vertrouwen het verschil kunt maken bij jouw klanten.

Jij brengt jouw unieke kennis in en me4all® helpt je om de menskant in samenwerking zichtbaar en bespreekbaar te maken. Zó dragen we bij aan de groei van jouw onderneming. Wil jij zelf ervaren of de me4all® Talentscan een interessante tool is om toe te voegen aan je portfolio? Doe de talentscan en ervaar vanuit het terugkoppelgesprek de diepgang en brede toepasbaarheid van dit instrument. Kijk ook eens op www.gailsgroup.com.

 

 

Gail's Group

Onze partners zijn actief in verschillende sectoren van high tech omgevingen tot uitzendbureaus. Van mkb (of kmo) bedrijven tot organisaties met 100 medewerkers of meer. Van universiteiten en hogescholen tot secundair onderwijs. Van de overheid tot accountancy. Van zorginstellingen tot zorgboerderijen. Onze partners zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken als je werkelijk succesvol wilt zijn. Je vindt ze in de rol van hr-adviseur, coach, mediator, loopbaanadviseur, consultant en zelfstandig ondernemer.

 

 

Nieuws

Abonneer je op Gail's nieuwsbrief
Klik hier voor Gail's blog!