Accreditatie

De me4all® Talentscan bestaat ruim 20 jaar. Aanvankelijk werd het model vooral gebruikt om te bepalen in welke rol en functie iemand tot z’n recht komt. Naast de toepassing in assessments (W&S) gaat het tegenwoordig ook om talentontwikkeling, verzuimpreventie en studie- of loopbaankeuzes. 

Hoewel de talentscan zelf niet meer dan 15 minuten in beslag neemt is de kennis erachter diepgaand. Het analyseren van de data vergt inzicht. Diepgaande kennis ontstaat door verbanden te zien op meerdere abstractieniveaus. In de accreditatie training leer je werken met de talentscan in 1 op 1 situaties. De basisopleiding wordt zowel online als op locatie aangeboden en afgesloten met een theoretisch en praktisch examen. 

Na de basisopleiding kun je je specialiseren tot (team) coach, consultant en tot vitaliteitexpert. Als geaccrediteerde word je gestimuleerd om je kennis te verfijnen en te verdiepen middels online intervisie en Masterclasses.

Wanneer je geaccrediteerd bent in het werken met de me4all® Talentscan kun je je aansluiten bij de Beroepsvereniging i.o. Deze is ook toegankelijk wanneer je bent opgeleid in hetzelfde model maar bij een ander instituut. Neem in dat geval contact met ons op. Bij grote opdrachten worden geaccrediteerden ingeschakeld om samen de wens van de klant te bedienen.

Nieuws

Abonneer je op Gail's nieuwsbrief
Klik hier voor Gail's blog!