SIMPEL MAAR NIET EENVOUDIG

De me4all® Talentscan bestaat ruim 20 jaar. Aanvankelijk werd het model vooral gebruikt om te bepalen in welke rol en functie iemand tot z’n recht komt. Naast de toepassing in assessments (W&S) gaat het tegenwoordig ook om talentontwikkeling, verzuim preventie en studie- of loopbaankeuzes. 

De me4all® Talentscan is ooit ontwikkeld op de vraag of je een burn-out zou kunnen voorspellen. De uitslag van het onderzoek gaf aan, dat wanneer mensen langdurig niet in staat zijn om de talenten te beleven waarmee ze ‘in de wieg zijn gelegd’ en dus niet in staat zijn om te doen wat bij hun past, dat zij daar uiteindelijk op leeglopen en uitgeput van raken.

Met andere woorden we beschikken allemaal over een innerlijke batterij. Deze laadt zichzelf op als je doet wat bij je past. Als je jouw natuurlijke kwaliteiten kunt gebruiken. Je innerlijke batterij loopt leeg wanneer je het gevoel hebt dat je je voortdurend moet aanpassen aan je omgeving en onvoldoende ruimte creëert om tot jezelf te komen.

De me4all® Talentscan geeft je een diepgaand inzicht in jezelf. Lees meer over de achtergrond en validiteit van het model. 

Wil jij de me4all® Talentscan zelf ervaren? Vraag een link aan via de Webshop.

 

Webshop

 

 

 

Nieuws

Abonneer je op Gail's nieuwsbrief
Klik hier voor Gail's blog!