Adviesbureau voor Mens & Organisatie

Wij leveren een bijdrage aan organisaties door mensen bewust te laten worden van zichzelf en anderen. Mensen maken je organisatie. Hiervoor is een fundament nodig dat bestaat uit inzicht in de talenten van alle medewerkers. We gebruiken de me4all® Talentscan om hr-analytics te doen voor persoonlijke, team en organisatie assessments ter ondersteuning van de directie, teamleiders en hr-professionals. 

Van prefered employer tot duurzaam werkgeverschap. Van talentmanagement tot risico management en verzuimpreventie. HR-analytics op basis van de me4all® Talentscan zorgt voor grip op de menselijke aspecten van de bedrijfsvoering. Zo kunnen soft skills rationeel onderbouwd en bespreekbaar gemaakt worden. Zonder oordeel. Gebaseerd op data en feiten waardoor onderbouwde besluiten genomen kunnen worden met respect voor mensen. 

Duurzaam werkgeverschap

Werken met Gail’s Company leidt tot Win - Win - Win. Voor de medewerker, de organisatie en voor de klant. Goed zorgen voor je mensen zorgt ervoor dat zij met plezier hun werk doen. En dat vertaalt zich in resultaten. In het vermogen om een stapje meer te zetten als dat nodig is. In creatieve ideeën. En uiteindelijk word je zo een prefered employer. Tegenwoordig is het een uitdaging om talent aan te trekken en te behouden. Niet alleen is het belangrijk om je als organisatie te onderscheiden in de markt maar ook om je te onderscheiden als werkgever. Huidige generaties zijn immers loyaal aan hun professie maar niet zozeer aan een werkgever. Wanneer je een omgeving weet te scheppen waar mensen zich goed voelen en zich kunnen ontwikkelen heb je langer plezier van elkaars inbreng. Dat is de ware betekenis van talent management.

Talent management

  • Talent profiling & assessment
  • Talent binden & ontwikkelen
  • Risico’s in kaart brengen 
  • Verzuim preventie

Nieuws

Abonneer je op Gail's nieuwsbrief
Klik hier voor Gail's blog!