Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden 2 opleidingen om de volgende stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. NLP zien wij nog steeds als een perfecte context om aan jezelf te werken. Uiteraard in een eigentijds jasje: met Talentscan en Emotionele Intelligentie. Je begint bij de practitioner opleiding en vervolgd de Master in je tweede jaar.

NLP Practitioner: Hoe word ik een bruggenbouwer?

In deze opleiding staat emotionele intelligentie in relatie tot jezelf en anderen centraal. Je ontwikkelt jouw emotionele intelligentie door de toepassing van NLP vaardigheden. Iedereen is anders. Hoe kun je dan toch de neuzen dezelfde kant op krijgen? Bruggenslaan is communiceren. Dat begint met inzicht in wie je zelf bent en hoe jij communiceert. Als vanzelf vraag je je dan ook af, hoe doet een ander dat dan? Iedereen tikt anders, hoe kan ik leren aansluiten bij mijn team? Hoe voorkom ik dat ik gegijzeld word of mezelf gijzel? Deze opleiding brengt je een stap dichter bij jezelf. Het brengt je persoonlijk leiderschap en authenticiteit.

Meten is weten

Voorafgaand aan de opleiding doe je de me4all® Talentscan. Dit laat zien wat jouw krachten, valkuilen en ontwikkelpotentieel is. We koppelen dit aan het Emotionele Intelligentie Model van Goleman zodat je weet waar jij specifiek nog in kan groeien. Uiteraard komt dit in een persoonlijk gesprek naar voren. Jouw leervraag wordt gekoppeld aan je persoonlijke leerdoelen. In de opleiding krijg je inzichten en vaardigheden vanuit de Belevingspsychologie (NLP), Analytische Psychologie (Jung), Oplossingsgerichte coaching (de Shazer) en Emotionele Intelligentie (Goleman die je helpen om je leerdoelen te behalen. 

Blended learning

Deze 10-daagse opleiding begint bij jouw persoonlijke hulpvraag. Dit wordt samen met één van de trainers besproken. Zij zijn ook jouw persoonlijke coach tijdens je opleiding. De theoretische kennis wordt bij voorkeur, één dag per maand, op locatie gedeeld. Zo nodig kan dit vervangen worden door wekelijkse, 2 uur durende online bijeenkomsten. Aan de hand van opdrachten ben je in staat om de theorie toe te passen in je eigen praktijkomgeving. Online intervisie groepjes helpen je om met en van elkaar te leren. De opleiding wordt ondersteund met lesmateriaal en afgesloten met een examen en internationaal erkend NLP diploma. 

Op een rijtje

 1. 10 daagse opleiding / 80 uur online 
 2. me4all® Talentscan en persoonlijk ontwikkelplan
 3. persoonlijke coach
 4. emotionele intelligentie & praktische vaardigheden
 5. intervisie & groepsinteractie
 6. internationaal erkend NLP Practitioner diploma

Vraag de brochure aan voor meer informatie.

NLP Master Practitioner

Bruggen bouwen voor coaches en leidinggevenden

Nu je in staat bent om bruggen te bouwen met anderen wordt het tijd om anderen te ondersteunen om succesvol te zijn. Dit kan vanuit een rol van leidinggevende, teamleider of coach. In dit tweede jaar verdiep je je in mensgericht leiderschap met behulp van NLP Master practitioner vaardigheden. Naast het Emotioneel Intelligentie Model van Goleman, benutten we Herschey & Blanchard, Lencioni en Tuckman om de verbinding, samenwerking en ontwikkeling te ondersteunen. Zowel van toepassing in 1 op 1 situaties als in de aansturing van teams.

Op een rijtje

 1. 10 daagse opleiding / 80 uur online 
 2. leerplan op basis van me4all® Talentscan 
 3. persoonlijke coach
 4. coaching, leiderschap & praktische vaardigheden
 5. intervisie & groepsinteractie
 6. internationaal erkend NLP Master Practitioner diploma

Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Tara Dik

Tara studeerde Communicatie Wetenschappen en Belevingspsychologie (ABNLP trainer 2004, Bandler 2010). Tara’s passie voor kennis is echter nooit gestopt. Zo verdiepte ze zich in het Oplossingsgericht Coachen en Opstellingenwerk, Traumaverwerking, Motivatietraining, Analytische Coaching en is zij Teamcoach en me4all® consultant. Samen met Gerard Hellemond ontwikkelde ze de opleiding NLP voor tenniscoaches waarin haar passie voor mens en topsport samenkomt. Tara wordt veelvuldig ingehuurd om teamworkshops te faciliteren in het bedrijfsleven.

Nieuws

Abonneer je op Gail's nieuwsbrief
Klik hier voor Gail's blog!